Џет-Сет
3. November 2015 - 9:46

Хезус Навас вози автомобил од 10.000 евра

Фудбалските ѕвезди вообичаено бираат автомобили со кои ја покажуваат својата моќ, но Хезус Навас очигледно не е таков.

Имено, фудбалерот на „Манчестер Сити“ вози автомобил, кој може да си го созволи секој просечен граѓанин кој има редовна плата. 

И покрај тоа што Хезус неделно заработува по 12.000 евра, тој вози „Нисан Никра“, автомобил кој чини 10.000 евра, пишува „Дејли Мејл“. 

- Никој од клубот не може да сфати зошто 29-годишниот Шпанец го вози овој мал автомобил, кога може да си доволи што и да посака, изјави извор од „Манчестер Сити“ за весникот.