Македонија
6. јуни 2017 - 12:53

Хероите се движат кон плоштадот Македонија

Вардар со аплауз се пречекани на Александар Велики. „Црвено-црната“ експедиција  моментално со панорамските автобуси брендирани во знакот и боите на РК Вардар, движи кон плоштадот Македонија во Скопје каде ќе започне големата прослава на титулата.