Живот
25. May 2016 - 16:14

Хаос после матура - оваа фотографија стана хит, погледнете зошто

Еден фотограф од Бања Лука на својот Фејсбук профил објави фотографија која за кратко време се прошири на сите социјални мрежи.
 
На фотографијата се наоѓаат две девојки кои спијат на градските клупи во Бања Лука. 
 
Погледнете зошто оваа фотографија стана хит на социјалните мрежи.