Џет-Сет
12. August 2017 - 10:34

Хали Бери открива за нејзиното минато: Пред да станам славна бев бездомничка

Кога не сакаше да ми прати пари, не разговаравме една година. Но сега мислам дека тоа е една од најдобрите работи кои ги направила за мене, заклучила убавата актерка.
 
Славната актерка на 18 години се преселила од Чикаго во Њујорк, но наскоро останала без пари.
 
Педесет годишната Хали Бери тогаш едно време живеела во место за бездомници. Вели дека ја барала мајка и да и прати пари, но ја одбила. Денес вели дека за тоа и е премногу благодарна.
Кога не сакаше да ми прати пари, не разговаравме една година. Но сега мислам дека тоа е една од најдобрите работи кои ги направила за мене, заклучила убавата актерка.
 
После тоа се вработила како келнерка и нашла сместување, а кариерата и тргнала по нагорен пат.