Македонија
13. July 2020 - 11:41

Густ чад од запалено ѓубре се шири над скопската општина Карпош

Голем пожар изби пред еден час во Карпош 4.

Видео од густ црн чад се гледа на видето кое се споделува на социјалните мрежи. Најверојатно гори запалено ѓубре, а пожарот се гаси.