Живот
23. March 2017 - 21:56

Групен секс зад познатиот ноќен бар: Снимката заврши на ПорнХаб со милион прегледи

Во мирното предградие на Сандерленд, во улицата близу познатиот ноќен клуб “The Point” неколку мажи и жени се фатени како имаат секс на јавно место.

Четири безбедносни камиери снимиле две момчиња и една девојка во љубовен занес, потполно несвесне дека камерите ги снимаат.

Foto: CCTV/Pornhub

Втората камера ја покажува истата девојка и трет маж како имаа секс на ѕидот, а може да се види и моментот како неколку момчиња ја опкружуваат девојката.

Foto: CCTV/Pornhub

Никој не знае кој е сопственик на безбедносните камери кои го снимиле овој групен секс, ниту како снимката стигнала на интернет.

Foto: CCTV/Pornhub

Оваа снимка веќе стигна до ПорнХаб, сајтот за порно филмови и за кратко време собра повеќемилионски прегледи.

Оваа улица, според пишувањата на тамошните медиуми е добро позната по сличните активности.