Македонија
11. December 2016 - 20:39

Груевски пристигна во изборниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на партијата во ИЕ-4, Никола Груевски пристигна во изборниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ