Македонија
10. January 2019 - 18:50

Груевски: Оваа ноќ е последна шанса за премислување со ставањето на националниот пред партискиот интерес

Течат последните часови до промената на Уставот заради Преспанскиот договор и промената на името, идентитетот, историјата, порача поранешниот премиер Никола Груевски на својот Фејсбук прогил.