Македонија
26. April 2017 - 16:38

Груевски на Фејсбук: Наскоро нов автопат Демир Капија- Смоквица

Наскоро- нов автопат Демир Капија- Смоквица. Должина 28,2 км и инвестиција од 217 милиони евра, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на својот Фејсбук профил.

avtopat1

avtopat2

avtopat3

avtopat4

avtopat5

avtopat6