Бизарно но вистинито
6. October 2015 - 12:52

Грешка на природата: Се роди мутант од крокодил и бафало

Снимката од чудното суштество кое е положено на маса околу која се собрани љубопитни луѓе стана интернет сензација. Снимката е направена во областа Вангин и локалното население тврди дека пред овој мутант, бафалото раѓало целосно здрави младенчиња.

Селаните од изолираното село во Тајланд останале зачудени и преплашени од појавата на бзиарно суштество, окарактеризирано како мутант меѓу крокодил и бизон. Чудното животно има сива, рептилска кожа, слична на онаа на крокодил и дека го родило бафало.

Локалното население тврди дека пред овој мутант бафалото раѓало живи и здрави малденчиња и дека во прашање сега е некаква „ѓаволска работа“, зошто е невозможно бафалото да има крлушки. Од сруга страна има и такви кои веруваат дека ова необично суштество ќе им донесе среќа.

 
Погледнете го видеото: