Македонија
8. February 2019 - 21:42

Грчкиот Парламент го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

Со 153 гласа „за“, 140 „против“ и еден воздржан, Парламентот на Грција, денеска, по речиси  11-часовна расправа го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО, јави дописничката на МИА од Атина.