Балкан
13. February 2017 - 13:23

Граѓаните во шок, погледнете што украде оваа жена

Надзорната камера од еден маркет во Нови Сад сними една жена како краде детска количка која му припаѓала на новосаѓанецот В.П.

-Дојдов со семејството до зградата и и реков на жената и децата да не ме чекаат пред влезот зошто е ладно, туку да одат дома, а јас ќе дојдам штом ќе најдам пракинг место. Жената ме замоли да и купам нешто од продавницата, а воопшто не претпоставував дека некој може да ми ја украде количката, вели тој со неверување.

Изјави дека викнал и полиција и тие направиле записник.

-Беа многу коректни и ним не им беше јасно што направи госпоѓата. Бидејќи не ми се јавија од полицијата, се надевам дека снимката ќе помогне. Односно, некој ќе ја препознае таа жена и ќе ја пријави во полиција, вели тој напоменува дека количката што е украдена нема голема вредност зошто била половна.