Македонија
29. September 2017 - 15:23

Градски паркинзи со зимско работно време

Јавното претпријатие Градски паркинг - Скопје соопшти дека од недела 1 октомври започнува зимското сметање на работно време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува ЈП Градски паркинг.

За зоните А. Б и Ц од понеделник до петок работното време е од 7 до 21 часот, а во сабота од  7 до 14 часот. Зоната Д ќе работи од 7 до 23 часот од понеделник до сабота.