Македонија
3. December 2020 - 17:06

Градоначалничката на Битола позитивна на Ковид-19

Битолската градоначалничка Наташа Петровска на својот фејсбук профил ја сподели веста дека е позитивна на Ковид 19. 

„Почитувани, по резултатите од денешниот направен тест се утврди дека сум позитивна од COVID 19.

Следните денови согласно препораките останувам во изолација.

Бидете во добро здравје!“, напиша Петровска во фејсбук статусот.

Почитувани, по резултатите од денешниот направен тест се утврди дека сум позитивна од COVID 19. Следните денови согласно препораките останувам во изолација. Бидете во добро здравје!

Posted by Natasha Petrovska on Четврток, 03 декември 2020