Живот
19. јуни 2017 - 14:10

Градите на Дара ја стресоа сцената па Калиниќ ја праша дали се плаши дека ќе и испаднат, еве што одговори

Кога Дара Бубамара ќе ги извади своите огромни гради ништо друго не мора да прави бидејќи тоа е сосема доволно за да направи хаос!

Токму тоа и се случи кога Дара на сцената на "Пинк Ѕвезди" ја изведуваше својата нова песна, во црн фустан за кој навистина и требало храброст да го облече.

За време на настапот ниту Милан Калиниќ не го тргал погледот од нејзиното деколте, цело време чекајќи (како и сите други во студиото кои ја гледале) нејзините бујни гради да излетаат.

Кога завршила со настапот Милан и рекол:

- Значи цело време гледам и се тресам! Всушност не се тресам, навивам да испаднатм, али.. Зар не се плашиш? - ја прашал Милан, а поради одговорот на Дара сите во студиото паѓале од смеење.

- Па не се плашам, бидејќи сето тоа беше веќе во медиумите! - рекла Дара смеејќи се самата на себе.

Разговорот помеѓу Дара и Милан погледнете го од 2:44:20