Живот
15. December 2015 - 10:10

Гради, гради и само гради: Во ова видео ќе уживате, но крајот ќе ве загрижи!

Спотот на црногорската група VIII2 привлече големо внимание, поради разните женски гради, кои се во фокусот на видео записот речиси цели четири минути.
 
Песната „Супермен“ совршено се вклопи со спотот, кој на интересен начин го визуализира тоа што за мажите претставува празник за очи – женските гради.
 
Сепак, крајот од видео записот е со моќна порака, па погледнете и видете за што точно станува збор...