Џет-Сет
13. December 2016 - 17:52

Готовот е: На Тања Савиќ и нема помош!

Пејачката Тања Савиќ доживеа огромна популарност кога пред повеќе од десет години заплови во музичките води. Имаше големи хитови, стекна бројни фанови, а потоа според мислењата  на многу бројни колеги во голема мера се променила откако се омажила за Душан Јованчевиќ во Австралија, која му роди два сина Максим и Ѓорѓе. 

Откако решила да и се врати на музичката сцена, Тања не и беше лесно да си ја поврати старата слава - според анализите на естардните експерти, нејзините песни не доживеале голем успех. 

- Не може таа да се врати. Тања Савиќ да го спуштеше гардот и да ги слушаше инструкциите, би била многу успешна. Таа сама посака да го промени својот пат. Его, гордост... Тоа е зло број еден. Поради тоа народото пости и држи до верата, за да не си дозволи да умисли дека е ѕвезда. На неа и нема помош, рекле експертите.