Македонија
26. March 2020 - 15:21

Гори напуштена куќа кај Теферич, соседите во паника

Пожарот настанал од неисправна електрична инсталација. Гори кровната конструкција. Интервенираат 8 пожарникари со две возила.

Мирјана Давидовска