Македонија
22. August 2019 - 9:54

Гори автобус на ЈСП

Во Групата Ѕид на собраќајниот срам на Фејсбук е објавено видео каде што гори автобус на ЈСП. Засега немаме информации на која линија се движел автобусот и дали има настрадани.