Македонија
26. April 2017 - 13:23

Горан Ангелов: Знаеме дека спремате нешто, ние сме спремни за вашите болни сценарија!

Знаеме дека спремате нешто, ние сме спремни за вашите болни сценарија.

-Знаеме дека спремате нешто, ние сме спремни за вашите болни сценарија, напиша на својот ФБ профил Горан Ангелов, претседател на МПЗ „Андон Лазов Јанев – Ќосето“ од Велес и екс-припадник на специјалната единица „Лавови“.