Живот
28. October 2015 - 16:11

Голи гради во утринска емисија - Оваа жена навистина се соблече и го шокираше светот!

Пред некој ден гледачите на утринската програма во Австралија беа вчудоневидени од она што го виделе на своите ТВ екрани. Одеднаш, една русокоса во зрели години, по име Миа ја соблече бањарката и пред камерите целосно ги покажа своите гради.
 
Но, со многу добра причина!
 
Како што знаете и самите, а можеби го игнорирате тоа, октомври е месец посветен на борбата против ракот на дојката. Целта на жените е да се привлече вниманието за важноста за редовно самиспитување на дојките кое трае неколку минути, а доволно е да го правите по еднаш месечно.
 
Погледнете го видеото и следете ги чекорите преку кои во утринскта програма „Студио 10“, докторот Сем Хеј ја научи Миа правилно да ги прегледа своите гради.