Македонија
23. August 2019 - 11:21

„Големи и мали“ култна детска серија - со Мартин Трпчевски евоцираме спомени

Во 2000 година во Хром во Скопје се снимија 5 епизоди од детската серија „Големи и мали“. Црвените згради во Хром и ден денес потсетуваат на времето од серијата.

.be