Балкан
22. March 2018 - 23:03

Голема трагедија вечерва: 11-годишно дете се обеси на квака од врата во својата соба

Голема трагедија се случи вечерва кога 11-годишно дете, според непотврдените информации, извршило самоубиство во центарот на Белград.

Безживотното тело на детето е пронајдено околу 19 часот, а постои сомнение дека е самоубиство.

Детето се обесило во станот, за кваката од вратата на својата соба.