Балкан
19. јуни 2017 - 12:25

Голема трагедија - Тргнал на погреб кај брат му, па ја изгубил ќерката

 
Во стравична несреќа кај кањононот кај Вишеград, семејството Видаковиќ од Ужице ја изгуби својата ќерка, додека другата е тешко повредена.
 
34-годишната Стоја Видаковиќ починала утрината во болница поради повредите здобиени кога нејзиното семејство со автомобил излетало во река, додека останатите членови од семејството се повредени.
 
Семејството тргнало на погреб кај братот на Ѓорѓе.
 
Се смета дека поради веста за смртта на неговиот брат, на Ѓорше му се слошило возејќи и затоа скршнале од патот.
 
Телото на починатата е дадено на обдукција.