Македонија
28. November 2015 - 9:17

Голема посетеност на трибините на ВМРО-ДПМНЕ за собирање на идеи од граѓаните

Трибините кои се организираат како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја” наидуваат на голема посетеност од граѓаните, кои секојдневно своите идеи ги искажуваат на средбите со владините тимови.