Loading Video...
Ракомет
28. December 2017 - 17:35

Гоце посака здравје за колегите од репрезентацијата во Новата Година

Стандардниот ракометен репрезентативец Гоце Георгиевски гледа голем потенцијал на оваа генерација ракометари кои ќе настапат на ЕП во Хрватска.

За Георгиевски најважно е сите да бидат здрави во Новата Година а потоа на теренот со заеднички сили да се направат добри резултати.