Џет-Сет
11. March 2016 - 12:56

Гоца Тржан после половина година храмоничен брак,се разведува?

Како што пишува магазинот Стори, Гоца Тржан и нејзиниот сопруг Раша Новаковиќ, после половина година храмоничен брак, се соочуваат со големи проблеми кои се закануваат целосно да ја растурат нивната заедница.
 
Поради драматичната криза во врска, која може да доведе од развод, тие ги одложија плановите за проширување на семејството.