Живот
7. December 2017 - 13:50

Го земав телефонот на дечкото да најдам еден број: Наидов на оваа фотографија и поради долниот дел со ноќи не спијам!

Иако сите знаеме дека не е пристојно да се чепка по нечив телефон, некогаш едноставно не можеме да одолееме, поготово ако се работи за телефонот на нашиот партнер. Но кога че видите на што наишла оваа девојка, наивно барајки еден број од именикот, можеби засекогаш ќе дигнете раце од чепкањето.

Тајните кои ги кријат мобилните телефони на дечковците секогаш не асоцира на голи фотографии од други жени и траги кои водат до неверство, па затоа и не не чуди оваа фотографија која подолго време кружи низ интернетот. Ваква бизарна фотографија ниту една девојка не сонува дека ќе најде!

- Мојот дечко Џеред е љубовта на мојот живот. Имавме планови да се венчаме. Синоќа, додека во неговиот телеефон барав број од еден пријател, наидов на оваа фотографија, Испратена на маж. Што да правам?, напишала една девојка на „Имигур“ со фотографија на која нејзиниот дечко прави селфи, а наместо долен веш носи пелени! да, добро видовте.

И додека многумина слатко се насмеаа на нејзината мака, повеќето и порачаа дека така и итреба затоа што „го става носот каде што не му е место“.Дали и вие мислите после оваа фотографија дека е подобро некои работи подобро никогаш да не ги дознаеме?