Живот
18. April 2018 - 22:40

Го зедов телефонот од мажот да и се јавам на другарката: Оваа Србинка стана хит на интернет поради тоа што го слушнала од другата страна

Неверство, прељуба, „копање“ по телефонто на партнерот... Се се тоа „запалливи“ љубовни теми, но искустовото на една Србинка е целосна „победа“.

Таа еднаш го зела телефонот од сопругот, но само за да и се јави на својата другарка.

И подобро да не го стореше тоа.

Одговорот од другата страна беше шокантен.