Бизарно но вистинито
29. August 2015 - 9:46

Го зачешало увото а потоа од него излегле 25 бубашваби

Момче  кое имало 19 г. се упатило на лекар бидејќи чуствувало константна болка во увото, а не можело да открие што е причината за тоа.Се шокирал коа дознал дека во прашање се бубашваби.
Докторите откриле дека во неговото уво се наоѓа бубашваба која решила таму да се размножи.
Неговото уво буквално било полно со мали инсекти, бидејќи бубашвата одлучила дека тоа е идеално место за да ги положи своите јајца.
Овие инсекти потполно го блокирале ушниот канал, па момчето поради тоа осеќало константна болка.