Балкан
4. August 2016 - 11:24

Го реновирале тоалетот, а кога виделе што има под него, веднаш повикале полиција

За време на реновирањето во тоалетот во станот на В.Б. во Мостар биле пронајдени три рачни бомби под кадата. 

- Во полициската станица во Мостар, пријавено е дека додека го реновиралала тоалетот пронала три неексполодирани направи, соопштила полицијата во Мостар. 

Полицијата веднаш ги отстраниле бомбите од тоалетот.