Свет
14. November 2015 - 19:30

Го преживеал терористичкиот напад во Париз - Го спасил мобилниот телефон

Французинот Силвестре го преживеа терористичкиот напад во Париз благодарение на својот мобилен телефон.

Тој за медиумите истакна дека додека се пукало еден куршум го погодил него, но благодарение на мобилниот преживеал.

Погледнете го видеото.