Живот
27. September 2015 - 20:03

Го поли удрениот автомобил со жешка вода и го поправи без денар

Ако на вашата жена сте и го позајмиле автомобилот и таа го вратила со набиен браник, не очајувајте туку стоплете вода и направете трик кој нема да ве чини ни денар, а возилото ќе биде како ново.

Еве како: