Џет-Сет
24. October 2017 - 20:40

Го покажа целулитот: Рада сакаше да позира, а сите гледаа во нејзините нозе

Рада Манојловиќ важи за сопственичка на едни од најубавите нозе на естрадата, но очигледно не се срами да ги покаже и маните.

Имено, додека позираше во кратко црно фустанче, Рада покажа дека има и целулит. Сепак насмевката и заводничкиот поглед се тука, па се чини дека се е во ред.

Рада со оваа фотографија се приближи на трендот на светските ѕвезди кои се почесто во јавноста ги истакнуваат своите несовршености и се гордеат со тоа.