Живот
7. October 2017 - 18:31

Го погоди песната: Возач на автобус среде возење стана и почна да пее и игра!

Кога ќе го погледнете ова видео, нема да знаете дали да се смеете илиќе се замрзнете од страв.

Еден шпански возач на автобус песната току многу погодила што дури одлучил да стане и да почне да пее и игра. И тоа среде возење!

Атмосферата толку многу го понела што дури и ги повикал патницците да му се придружат, воопшто не обрнувајки внимание на патот и останатиот сообраќај.

На седиштето се вратил после една минута, кога еден од патниците викнал: „Пази! Кривина!“.

А кога седнал, и се тргнал од кадарот, може да се види дека камион, всушност, цело време, додека возачот ја изведувал својата точка, го влечел автобусот и дека патниците, за среќа, не биле во животна опасност.

Видеото поглднете го ТУКА