Живот
17. October 2018 - 21:15

Го паркирал автомобилот и заминал на патување – Кога се вратил, не можел да си поверува на очите

Возач  го паркирал својот автомобил пред зградата каде живеел и заминал на патување. Кога се вратил за околу една година, прво нешто што забележал е дека на паркингот го немало неговиот автомобил. Тој веднаш повикал полиција и пријавил кражба.

Но, кога полицијата излегла на терен за да направи евиденција, откриле нешто неверојатно. Автомобилот не бил украден, туку стоел на истото место каде што човекот го паркирал, само бил прекриен со растение и изгледал како жива ограда, а возачот не можел да поверува дека не го забележал.