Живот
10. January 2016 - 12:48

Го паркирал автомобилот и заминал на патување - Кога се вратил, не можел да си поверува на очите

Еден човек го паркирал својот автомобил пред зградата која живеел и заминал на службено патување. Кога се вратил прво нешто што забележал е дека на паркингот го немало неговиот автомобил. Тој веднаш повикал полиција и пријавил кражба. полицијата излегла на терен за да направи евиденција, а потоа откриле нешто неверојатно.
 
Автомобилот не бил украден, туку стоел на истото место каде што човекот го паркирал, само бил прекриен со некое чудно растение и изгледал како жива ограда.
 
Погледнете на фотографијата подолу...

Ново на Сител