Живот
6. September 2016 - 12:15

Го оставила своето бебе само со пит бул - Кога се вратила не можела да им поверува на сопствените очи!

Кејтлин е стара само шест недели, а веќе има својот најдобар пријател и чувар во животот. Младиот пит бул Абреј.
 
Нејзината мајка ги оставила сами во собата за кратко, а кога се вратила била сведок на еден прекрасен момент.
 
Сето тоа го снимила и одлучила да го сподели со остатокот од светот.