Бизарно но вистинито
26. August 2017 - 21:23

Го леди здивот: Се роди јаре со човечки лик

Цело село во Индија стравува од појавата на необичниот јарец Били чии фотографии и снимки го обиколија целиот свет по пат на социјалните мрежи.

Били е роден со деформирано лице кое потесетува на човечко. Наместо нормална њушка, има усни извиени така што изгледаат како да ќе пукнат.

Самира Ајса објави на Фејсбук клип со Били, и напиша дека ова необично суштество е пронајдено во Индија и дека од него се плаши цело село.

Погледнете како изгледа несреќниот Били од кој сите се плашат.