Бизарно но вистинито
26. May 2016 - 17:54

Го избоделе бебето 14 пати и го закопале живо, денес тоа изгледа вака!

Кацит Крогуит (53) пронашол напуштено, крваво и измачено бебе во Тајланд, а покасно се испоставило дека било закопано. Имено, детето предходно било избодено 14 пати и фрлено во дупка!

Бебето било пронајдено во поле, во инпровизиран гроб, а Кацит го приметил така што го слушнал неговото плачење. Веднаш повикал Брза помош и бебето било префрлено во болница каде му била пружена соодветна помош.

- Во прв момент помислив дека е закопано некое животно, меѓутоа, потоа ја видов ногата на детето, вели човекот.

За среќа детето изгледа како сите нормални деца, здраво е и што е многу важно, нема последици.

Имено во Тајланд аборусот е илегален, па ваквите ситуации се чести. Девојките се впуштаат на овие страшни методи на фрлање на бебето за да ја избегнат казната поради „убивање на дете“.