Бизарно но вистинито
6. May 2016 - 12:41

Го исекла јазикот за да изгледа како змија - Кога ќе видите што прави со него нема да ви биде добро!

Кога ќе видите што направила со себе оваа девојка, големи се шансите да ви се згади…
 
Девојката го пресекла јазикот на два дела за да изгледа како змија.
 
Погледнете го видеото, на кое таа покажува дека може и на двата дела на јазикот да им дава посебни команди.