Џет-Сет
18. February 2018 - 13:42

Ѓулсерен од „Парампарче“ драстично здебелена

Познатата турска актерка Нургул Јесличај, нам позната по турските серии кои се емитуваат на нашите телевизии, последно као Ѓулсерен од „Парампарче“, освен што е посветена актерка, деновите ги поминува во својот салон за венчаници во Истанбул.

Таа си замина од серијата „Парампарче“ поради кавга со колегата Еркан Петекаја. 

Јесличај го споделува својот живот со публиката на социјалните мрежи, па деновиве објави фотографија на која се гледа дека таа е драстично променета и здебелена.