Македонија
15. September 2021 - 12:49

Ѓорчев: Заев ни честита демократија? Автократот на хибридниот режим, во “делумно слободна” земја

Канидатот со 99,9 % ни честита демократија? Автократот на хибридниот режим, во “делумно слободна” земја.

Затворите се полни со политички затвореници. Судството го наполнија со послушници. Го исклучија Максо од партија, Стојко го разрешија.

Лакрдија. Потепаа 1.000 со кластер “ажурирање на членство”. Плус уште 1.000 мртви од ковид додека глумеа “нормалност” на внатрепартиски избори во кои единствениот кандидат Зоки доби 99,9 %.

Струмица е станата пашалак на грст луѓе, а сега тоа го прават со цела Македонија. Станавме Заевистан во полна смисла на зборот.

И тој честита демократија?! Отвори се земјо, голтни не’ од срам. Срамота и брука. Ни срам, ни перде, напиша Горчев на својот Фб профил.