Живот
11. September 2015 - 14:37

Гиба и Мика спремаат кореографија за Големиот брат - Погледнете како изгледа

Гиба и Мика смислија песна за Големиот брат но имаат проблем со кореографијата. 
 
Најпрво пробаа со кадри од кадата, но потоа излегоа во дворот каде што мешаа со клковите.
 
 

 

MIka i Giba uvežbavaju koreografiju za Velikog Brata. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Thursday, 10 September 2015

 Сега се во голема дилема дали ќе изгледа поубаво да лежат во кадата и пеат или пак да ја покажат нивната умешност и вештини мешајќи со колковите. 

 

Giba i Mika, koreografija br.2

Giba i Mika, koreografija br.2 #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Thursday, 10 September 2015