Свет
22. May 2018 - 15:08

Ги застрела извршителите кои дојдоа да му го конфискуваат станот

На вратата од станот на еден пензионер дошле извршители со намера да му го конфискуваат живеалиштето, па почнале да ги менуваат бравите. Чичето извади „трауматски пиштол“ и испука во нога еден од нив, а другите си ги собраа парталите и си заминаа. На социјалните мрежи кружи информација дека инцидентот се случил во Киев.