Живот
3. May 2017 - 8:55

Ги побарале своите биолошки татковци и откриле дека се брат и сестра

Двајца пријатели од Ливерпул, инаку и двајцата зачнати по вештачки пат, не биле ни малку изненадени кога по побараната информација за донорот на сперма, дознале дека имаат ист татко.

Џорџина Бонд и Џек Бовман со години се шегувале дека се како брат и сестра, а сега испадна дека тоа навистина е така.

Последниве 20 години, со помош на донирана сперма и јајце клетки, во Велика Британија се родени над 400.000 деца, пишува „Индепендент".