Живот
17. February 2017 - 13:02

Ги намачкал фаровите со обична паста за заби - се случило чудо!

Колку често ви се случува фаровите да ви се замаглени?

Ви претставуваме одлично решение, се` што ви е потребно е паста за заби.

Намачкајте ги фаровите со паста, почекајте неколку минути, избришете ги со чиста крпа и ќе изгледаат како нови!