Живот
12. November 2015 - 14:28

Ги намачка прстите со вазелин и ги фотографираше - Тоа што следува ќе ве шокира!

Запознајте ја темната страна на социјалните мрежи. Во денешно време луѓето премногу се ослонуваат на социјалните мрежи. За повеќето луѓе тоа им станува во навика, па кога ќе се разбудат пред доручек, сакаат да го проверат својот Фејсбук, Твитер, инстаграм...
 
Во краткото видео подоле можете да видите како е едноставно да се украде некому идентитетотпреку социјалните мрежи. Ова видео е неверојатно креативно, и содржи малку црн хумор.
 
На многумина содржината од видеото долго ќе им се врти во глава...