Живот
25. January 2018 - 16:23

Ги изнесе коњите од шталата на снег - Она што го направија го насмеа целиот свет

Играњето на снег е забавно за многу луѓе (и за некои животни) кои уживаат на тој начин во студените месеци. Сепак, за овие два коња, „забавата во снегот“ не е нешто посебно.
 
На некои луѓе едноставно не им се допаѓа зимата и снегот, а токму тоа е случај и со овие два коња. Откако сопственикот ги извади од топлата штала, и нивните нозе го почувствуваа длабокиот снег, решија дека најдобро е да се свртат и да се вратат во нивниот топол дом.
 
Погледнете го ова кратко и смешно видео: