Живот
17. August 2018 - 13:38

Ги фатил како водат љубов во тројка па им подвалил така што голи истрчале од колата

Еден дечко решил добро да и подвали на екипата која во автомобил се сексале во тројка. И се доближил на колата во која биле еден маж и две жени со што пред колата им поставил петарда. Кога петардата почнала да пука и дими, викнал “огон, огон“, исплашената тројка во паника, голи излетале од колата.

Испаничени и голи трчале околу колата се додека не сватиле дека станува збор за шега.

Целата ситуација е снимена со камера, а снимката брзо се рашири на социјачните мрежи.